Waarom kiezen voor Windows 11 Home?

Waarom kiezen voor Windows 11 Home?

Windows 11 Home is een compleet nieuwe Windows-ervaring die uitblinkt in multitasking en een betere verbinding met de wereld om je heen. Maak je veel gebruik van sociale media en wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Windows 11 home is hiervoor ideaal; je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een groot aantal widgets, waardoor je nog sneller op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Kies jij ook voor Windows 11 Home?

Verbeteringen Windows 11 Home

Het eerste wat opvalt aan Windows 11 Home is het frisse, rustige uiterlijk. Ook het verbeterde startmenu en de toegankelijkheid naar je favoriete programma’s vallen meteen op bij deze nieuwste versie van Windows. Je merkt aan alles dat de vernieuwingen gericht zijn op meer gebruiksgemak, waarbij alles net even wat slimmer is ingericht. Doordat alles ook veel logischer is opgebouwd, betekent dit dat je als gebruiker gewoon sneller en fijner kunt werken. Je kunt bijvoorbeeld direct vanaf je desktop verbinding maken met programma’s als Teams en ook kun je gemakkelijker chatten. Geheel in lijn met de huidige ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, verbruikt Windows 11 Home veel minder energie dan zijn voorgangers. Dit merk je meteen aan de capaciteit van je batterij. Daarnaast wordt deze Windowsversie beschouwd als de meest veilige ooit. Veel verbeteringen dus!

Microsoft Office 2021

Ben je al op de hoogte van de voordelen van microsoft office 2021? Het nieuwe ontwerp en kleurenpallet van deze nieuwste Office-versie, maken direct indruk als je het voor het eerst ziet. Je zult bij alle programma’s van Office merken dat de prestaties beter zijn in deze nieuwste versie, onder andere op het gebied van snelheid en gebruiksgemak. Een andere verbetering van deze Office-versie is dat je bestanden veel gemakkelijker kunt uploaden naar bijvoorbeeld OneDrive. Je kunt er ook voor kiezen in deze nieuwste Office-versie, om je wijzigingen automatisch op te laten slaan in bijvoorbeeld OneDrive, waardoor er nooit meer iets verloren gaat. In alle programma’s van deze nieuwste Office uitvoering, vind je eigenlijk wel verbeteringen. Zo kun je in Exel bijvoorbeeld gebruik maken van de XLOOKUP-functie, een tool waarmee je iets snel terug kunt vinden in een rij of tabel. In de nieuwste versie van Outlook is het bijvoorbeeld mogelijk om je e-mail te vertalen in maar liefst 70 talen. Erg handig als je veel internationale vrienden hebt en je een uitnodiging voor je verjaardag rond wilt sturen! Kies jij ook voor de voordelen van Microsoft Office 2021?