Tot wel 10x meer slagingskans met relatiebemiddeling

Tot wel 10x meer slagingskans met relatiebemiddeling

Geef je soms al bijna de hoop op dat je ooit nog een geschikte partner zult vinden? Niet doen! Want het café, internet en de sportschool zijn niet de enige plekken waar je iemand tegen kunt komen. Sterker nog; dit zijn juist de plekken waar je hoogstwaarschijnlijk nooit de ware tegen zult komen. Het zou wel heel toevallig zijn dat jouw ideale partner op dinsdagavond toevallig naast je op de spinfiets zit. Je kunt het geluk ook een handje helpen; door te kiezen voor relatiebemiddeling. Hierbij wordt er gericht voor je gezocht naar iemand die aansluit bij jouw profiel. Waardoor de kans tot wel tien keer groter is ten opzichte van het traditionele daten, dat jij een geschikte partner vindt. Ga jij ook voor zekerheid?

Zorgeloos daten

Daten is intensief. Bijvoorbeeld het online zoeken kan heel veel energie kosten en erg tijdrovend zijn, vaak gevolgd door een teleurstelling na een mislukte chat of een hopeloze date. Intensief is daten ook, omdat je jezelf natuurlijk altijd weer opnieuw op moet laden voor een date. Nieuwe kleding kopen, er netjes uitzien, jezelf zo goed mogelijk presenteren. Iedere date weer opnieuw, dit kost veel kracht en energie. Daarnaast kan het ook gebeuren, dat je afgewezen wordt na een date, of dat je zelf erg teleurgesteld bent in degene met wie je op pad bent, doordat deze persoon zich online anders heeft voorgedaan. Bij een relatiebureau worden jouw krachten gespaard, totdat er echt een match is die past bij jouw profiel. Als je met deze persoon gaat daten, is de kans zeer groot dat er een klik is, wat een prima basis kan zijn voor een langdurige relatie.

Hogere slagingskans door ondersteuning van professionals

Relatiebemiddeling is een vak. De relatiebemiddelaar weet welke vragen hij moet stellen, kan een goed profiel opstellen en is kritisch bij de selectie. Relatiebemiddelaars verstaan hun vak, hierdoor kun jij rekenen op goede begeleiding waarbij een match uiteindelijk het hoofddoel is. Voordat er een match is, zul je merken dat er best wat voorbereidingstijd in gaat zitten. Maar dat is nu ook het geheim achter relatiebemiddeling; scherpe profielen en een strenge selectie vormen de basis voor de zoektocht naar een partner voor jou, waardoor jij zeker weet dat je uiteindelijk op pad zult gaan met iemand die echt bij jou past. Dat wordt gegarandeerd een leuke date, met een grote kans op een langdurige relatie. Kies jij ook voor relatiebemiddeling?