Spraakmakend jubileumfeest organiseren?

Spraakmakend jubileumfeest organiseren?

Is er binnenkort iemand vijfentwintig jaar in dienst? Bestaat het bedrijf tien jaar? Wil je als ondernemer graag vieren, dat je al vijf jaar marktleider bent? Welk jubileum je ook wilt vieren, het verdient absoluut aandacht! Natuurlijk wil je een dergelijk jubileum wel op een originele manier vieren, zodat medewerkers er nog lang over zullen spreken. Maar hoe organiseer je nu een spraakmakend jubileumfeest? Wij hebben een aantal handige tips voor je!

Kies voor een verrassend programma

Een jubileumfeest staat of valt het met programma. Door te kiezen voor bijvoorbeeld een gemotoriseerde activiteit, weet je zeker dat hier nog lang over gesproken zal worden. Hoe gaaf is het om met zijn allen te gaan buggy rijden? Of met quads over een speciaal terrein te gaan crossen? Lijkt het je leuk om een Kever rally te rijden met elkaar? Gemotoriseerde activiteiten staan garant voor veel energie en adrenaline. Ook een Escape Room is ideaal voor een jubileumfeest. Hierbij ga je in groepjes aan de slag en probeer je zo snel mogelijk uit een afgesloten kamer te komen. Goed voor de teamgeest!

Lekker eten en drinken

Na de activiteiten wordt het tijd om lekker te aan eten en drinken. Ga je voor een informele BBQ of voor een diner met meerdere gangen? Een buffet wordt vaak ook op prijs gesteld, hierbij is iedereen vrij om meerdere keren lekker op te scheppen. Voordeel van een buffet is ook dat iedereen gezellig rondloopt, waardoor je ook meer contact hebt met elkaar. Natuurlijk leent het eetmoment zich er ook uitstekend voor om een jubilaris in het zonnetje te zetten!

Unieke locatie

Wil je het jubileumfeest op een unieke locatie vieren? Kies dan voor Het Schwarzwald in Rijssen. Deze unieke locatie in Overijssel biedt veel mogelijkheden om jouw feest onvergetelijk te maken. Je kunt hier gemotoriseerde activiteiten boeken, maar ook kun je hier bijvoorbeeld na afloop van het avondeten met alle medewerkers meedoen aan een leuke pub quiz. Je kunt hier verschillende arrangementen boeken, waardoor je ook nog eens erg voordelig uit bent. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een combinatie van buggy rijden met een BBQ, of misschien wil je wel liever de Kever rally doen met na afloop een lopend buffet. Hier is alles mogelijk!