JBL Charge 4, de ultieme draagbare speaker

JBL Charge 4, de ultieme draagbare speaker

Als je op zoek bent naar een draagbare speaker die je overal mee naartoe kunt nemen en die een geweldig geluid produceert, dan hoef je niet verder te zoeken dan de JBL Charge 4. Deze speaker is de nieuwste toevoeging aan de Charge-serie van JBL en biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de JBL Charge 3. In deze blog bespreken we de belangrijkste kenmerken van de JBL Charge 4 en waarom hij een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een draagbare speaker.

Krachtig geluid

Een van de belangrijkste kenmerken van de JBL Charge 4 is het krachtige geluid dat hij produceert. Met een vermogen van 30 watt en twee passieve radiatoren biedt de Charge 4 een indrukwekkend geluid dat veel groter is dan zijn formaat doet vermoeden. Of je nu naar muziek luistert in je achtertuin, op het strand of tijdens een picknick in het park, de JBL Charge 4 zorgt ervoor dat je muziek altijd luid en duidelijk te horen is.

Waterdicht en stofbestendig

Een ander belangrijk kenmerk van de JBL Charge 4 is dat hij waterdicht en stofbestendig is. Dit betekent dat je hem zonder zorgen kunt meenemen naar het strand, het zwembad of zelfs de douche. De speaker heeft een IPX7-classificatie, wat betekent dat hij gedurende 30 minuten ondergedompeld kan worden in water tot een diepte van 1 meter. Dit maakt de JBL Charge 4 een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een speaker die bestand is tegen de elementen.

Draagbaar en duurzaam

De JBL Charge 4 is ook ontworpen met draagbaarheid en duurzaamheid in gedachten. De speaker heeft een robuuste behuizing die bestand is tegen stoten en krassen, en hij heeft een handige draagband waarmee je hem gemakkelijk kunt meenemen. Bovendien heeft de Charge 4 een batterijduur van 20 uur, zodat je de hele dag van je muziek kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen van de batterij.

JBL Link

Naast de geweldige kenmerken van de JBL Charge 4, biedt JBL ook de JBL Link aan. Dit is een slimme speaker die werkt met Google Assistant. Met de JBL Link kun je eenvoudig muziek afspelen, vragen stellen en je slimme huisapparaten bedienen met je stem. Je kunt de JBL Link ook koppelen met de JBL Charge 4 om een nog betere geluidservaring te creƫren. Dit maakt de JBL Link een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een slimme speaker die perfect samenwerkt met de JBL Charge 4.

Als je op zoek bent naar een draagbare speaker die krachtig geluid produceert, waterdicht en stofbestendig is, en ook nog eens draagbaar en duurzaam is, dan is de JBL Charge 4 de perfecte keuze voor jou. Met een batterijduur van 20 uur en een robuuste behuizing die bestand is tegen stoten en krassen, kun je de Charge 4 overal mee naartoe nemen en genieten van je favoriete muziek. En als je op zoek bent naar een slimme speaker die perfect samenwerkt met de JBL Charge 4, dan is de JBL Link de ideale keuze. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog je JBL Charge 4 in huis en geniet van geweldig geluid waar je ook gaat.