Geef je nieuwste Tiktok een boost door het kopen van likes

Geef je nieuwste Tiktok een boost door het kopen van likes

TikTok is een een razend korte tijd heel erg populair geworden. De app is namelijk gelanceerd in 2016 en Nederland telde in het jaar 2020 maar liefst 4,5 miljoen TikTok gebruikers. De app is in die vier jaar tijd voornamelijk razend populair geworden onder de jongeren en omdat TikTok eigenlijk nog redelijk nieuw is, kun je dus in een relatieve korte tijd zeer populair worden en dat zou jij dus ook kunnen doen. Eén manier om dat te kunnen doen is door bij gebruikersnamen likes te kopen op TikTok, maar ook views kopen voor je nieuwste TikTok is wat veel mensen ook doen. 

Waarom zou je likes kopen?

Wanneer je TikTok likes koopt voor je video kun je dus jouw TikTok video’s en account snel laten groeien. Doordat je dus views gaat kopen voor je nieuwste TikTok en zou kun je dus sneller nieuwe likes en volgers genereren. En een groter TikTok account zorgt op lange termijn ook voor nieuwe likes en voor nieuwe volgers. Het is dus eigenlijk een sneeuwbal effect. Je moet dus ergens investeren om het daarna weer terug te verdienen. Het kopen van likes is dus een slimme strategie om je video’s snel populair te laten worden, naast het kopen van views kan dat dus ook door bij gebruikersnamen likes te kopen op TikTok.

Je moet wel uitkijken

Als je besluit om TikTok likes te kopen, moet je van te voren wel goed rekeningen houden en weten waar je aan begint. Volgens de overheid is het namelijk verboden om TikTok likes te kopen, maar als je gaat kijken naar de richtlijnen van TikTok zelf, kan je lezen in de kleine lettertjes dat een zogenoemde extra programma niet is toegestaan.

 De vraag is dan in hoeverre je dat wilt doen, wanneer jij likes wilt gaan kopen voor je TikTok video’s. Het enige wat je dus hoeft te doen is dus betalen voor de likes. Deze likes bestuur jij dus in principe niet zelf, waardoor je zelf nooit in contact dus komt met dergelijke derde partij programma’s. De kans is dus vrijwel nihil dat jouw TikTok account hierdoor verbannen kan en zal worden. Het is dus zeker mogelijk dat je de twee manieren voor het kopen van extra likes kan gebruiken, dat is dus door bij gebruikersnamen likes te kopen op TikTok, maar ook door views te kopen voor je nieuwste TikTok.