Dit zijn de nieuwste trends bij mobiele telefoons

Dit zijn de nieuwste trends bij mobiele telefoons

Fabrikanten blijven telefoons ontwikkelen die steeds beter worden. Waar je in 2003 net pas een spelletje kon spelen of een touchscreen was ontwikkeld, heb je nu echt onwijs veel mogelijkheden. Maar onder telefoons zelf zijn ook weer eindeloze trends. De iPhones, Samsungs, de nieuwste pareltjes van een minder bekend merk. Voor ieder is er wat wils. 

Oppo A54 64GB black

Over pareltjes van een minder bekend merk gesproken; de Oppo a54 is er zo een. Bij telefoons is een trend van de optimale beleving aan de gang. De meest belangrijke factor in zo’n geval is dan zeker de beeldkwaliteit. De smartphone is uitgerust met een 6,5-inch LTPS-matrix, wat zeker zorgt voor die optimale beleving door middel van beeldkwaliteit. De kleuren zijn rijk en je ‘field of view’ is breed. De beeldverversingsfrequentie van 90 Hz is uitstekend voor deze klasse. Deze frequentie zorgt voor een vloeiend beeld en maximale tevredenheid bij het werken met verschillende soorten content. Of je nu een film wilt kijken of de foto’s wilt bewerken die je hebt gemaakt met de quad camera waar de Oppo A54 over beschikt, het kan allemaal. 

De camera is al even aangehaald, de smartphone beschikt over een 48-megapixel hoofdcamera, een 8-megapixel groothoek, een 2-megapixel macro sensor, en een 2-megapixel effect sensor. Hiermee maak je prachtige foto's, met natuurlijke kleuren, ruim voldoende helderheid en 5x digitale zoom tot je beschikking. Er is ‘maar’ één frontcamera, namelijk eentje van 16-megapixel. Prima om selfies mee te maken en om je bijzondere momenten vast te leggen dus!

De hoofdcamera heeft de standaardresolutie van 12 MP. Om naar de 48MP-modus te gaan, moet je dat even selecteren in de instellingen, zo gepiept! Wanneer je in het donker fotografeert, zal de kwaliteit logischerwijs lager zijn. Daarom heeft de fabrikant een nachtmodus voorzien. Foto's worden iets lichter, maar je krijgt je mooie hemel-foto echt wel op beeld! 

Samsung Galaxy A22

Samsung, een vertrouwde speler op de markt van snel ontwikkelende telefoons. Samsung is op veel gebieden revolutionair. In het specifiek wordt hier de Samsung Galaxy A22 besproken. Samsung bewandelt een nieuw pad met de Galaxy A22  in het middensegment. Met schappelijke prijzen en een geweldig design is de Samsung een betaalbare middenklasse smartphone. Naast de revolutionair mooie looks beschikt de Samsung over 64GB opslagruimte (genoeg voor al je films, en de spelletjes voor je kinderen) en 4GB RAM geheugen. De foto’s zijn, zoals je gewend bent van Samsung, van hoge kwaliteit en de batterij gaat lekker lang mee.