Dit zijn 3 populaire vakantiebestemmingen in 2022

Dit zijn 3 populaire vakantiebestemmingen in 2022

Wanneer je op zoek bent naar een leuke vakantie voor in 2022 kan je de populaire vakantiebestemmingen niet missen. We zullen er twee gaan bespreken.

Vakantiebestemming Thessaloniki

Thessaloniki is een stad in Griekenland en erg geliefde onder de Nederlandse . Door enkele facetten kan de Griekse stad Thessaloniki zich onderscheiden. De enkele facetten zijn onder andere een prachtige boulevard, veel bezienswaardigheden en een sublieme ligging. Thessaloniki heeft toch wel het nodige te bieden. Dit komt ook door de jaarlijkse hoeveelheid toeristen die naar de plaats Thessaloniki trekt. Je kunt hier heerlijk genieten van de zon als je opzoek bent naar een zonvakantie. Ben je opzoek naar een actieve- of doorreis vakantie. Kies dan voor Thessaloniki.

De mogelijkheden van de stad Thessaloniki zijn erg divers. Er zijn een tal van bezienswaardigheden in de stad waar je naar toe zou kunnen gaan. Naast de bezienswaardigheden zijn er ook vele stranden waar je naar toe zou kunnen gaan om je te kunnen vermaken. De binnenstad van Thessaloniki wordt ook wel bruisend genoemd. Er is namelijk voldoende te zien, te doen en te beleven rondom de stad.

Thessaloniki is een erg populaire stad zowel bij de toeristen als bij de Grieken zelf. In de populaire stad kun je heerlijk eten, shoppen, liggen op een van de stranden of naar een van al de vele oude gebouwen die de populaire stad heeft toegaan. Daarnaast is Thessaloniki een van de grotere steden van Griekenland.

Vakantiebestemming Sint-Maarten

Sint-Maarten is een eiland. Het eiland is de enige plek waar Nederland aan Frankrijk grenst. Het Noorden van het eiland behoort aan Frankrijk. Het zuidelijke deel van het eiland heeft een Nederlandse cultuur. Voor een heerlijke zon- en relax vakantie is het eiland een uitstekende vakantiebestemming. Dit komt door de hoge temperaturen. Het gehele jaar door is het zo’n 26 graden. Als je op vakantie wilt waarbij je het minste last hebt van regen maar de temperaturen wel aangenaam zijn. Kies dan voor de periode november en mei om naar het eiland op vakantie te gaan. Bij beide delen zul je een grote verschillen merken.

Het eiland Ibiza

Om het lijstje compleet te maken kan natuurlijk Ibiza niet ontbreken. Steeds meer Nederlanders genieten van het zonnetje op dit zonovergoten eiland.