BHV online

BHV online

BHV online

Je BHV certificaat online halen door middel van onze uitgebreide e-learning module is makkelijk en snel geregeld. Bij BHVcertificaat.online heb je de keuze uit twee verschillende soorten BHV. De BHV opleiding voor degene die voor het eerst de BHV cursus willen volgen en de BHV herhaling voor degene die al eerder een BHV hebben gevolgd. Deze online BHV cursus is speciaal bedoeld voor ZZp-ers en bedrijven met een laag risico zoals kantoren, makelaars, banken, winkels en eenmanszaken. In deze e-learning die helemaal volgens de laatste richtlijnen is opgesteld leert u alles over levensreddende eerst hulp, niet levensreddende eerste hulp, brandbestrijding en ontruimen. Met pakkende tekst, plaatjes en filmpjes leert u in korte tijd hoe u moet handelen bij een incident of ongeval. En dit alles gewoon thuis of op het werk op de computer of laptop. Waar en wanneer het u uitkomt.

AED

Tijdens deze e-learning leert u ook hoe u moet reanimeren en hoe u een AED gebruikt. Ook leert u alles over de zes stappen bij een reanimatie: 1. controleer het bewustzijn, 2 bel of laat 112 bellen, 3 controleer de ademhaling, 4 geen normale ademhaling: start direct met 30 borstcompressies, 5 beadem 2 keer, 6 als er een AED is sluit deze aan. Met behulp van een filmpje wordt uitgebreid uitgelegd hoe u een reanimatie doet. Als u 112 heeft gebeld helpen zij u direct en geven u instructies en laten de hulpdiensten komen om u te ondersteunen. Blijf te alle tijden rustig en raak niet paniek. Spreek omstanders aan om u te helpen.

Brand

Ook brandbestrijding is onderdeel van de e-learning. In dit hoofdstuk worden onder andere de divers soorten brandblusmiddelen behandeld. Er zijn diverse middelen die u kunt gebruiken om een brand te doven. Schuimblusser, CO2 blusser, poederblusser, water en zand maar ook bijvoorbeeld de gaskraan dichtdraaien bij een gasbrand.

Veiligheid

Bij het bestrijden van een incident of helpen bij een ongeluk is uw eigen veiligheid het belangrijkst. Let goed op of u veilig hulp kunt verlenen. U eigen veiligheid in gevaar brengen mag nooit de bedoeling zijn om een ander te helpen. Zorg dus altijd voor een veilige werkplek. Is dit niet mogelijk bel dan direct 112 en wacht de professionele hulpverlening af.