Aandachtspunten bij het organiseren van een high tea bij jou thuis

Aandachtspunten bij het organiseren van een high tea bij jou thuis

Een high tea bestellen in Amsterdam is ideaal als je iets te vieren hebt. Dit kan je met vrienden, familie en collega’s doen. Er zijn veel verschillende hapjes. Daarom is het ook een leuke manier om de tijd mee te vullen. Het is wel belangrijk om het goed aan te pakken.

Het aantal hapjes

Bij Hightea.nl krijg je veel kleine hapjes. Het kan best lastig om het goed in te schatten. Daarom is het slim om van 8 tot 10 hapjes per gast uit te gaan. Deze hapjes zijn in 2 tot 3 happen op. Het is wel slim om je hapjes te verdelen over verschillende smaken. Hartig, zoet en heel zoet is meestal een goede verdeling. Dit kan met sandwiches, soep, bladerdeeg, spiesjes, scones, bonbons, macarons en taartjes.

Gemakkelijk laten bezorgen

Wanneer je kiest voor een high tea kan je natuurlijk alles zelf maken. Je kan natuurlijk ook alles gaan kopen. Slimmer en effectiever is het wanneer je er een specialist bij haalt. Dan kan je alles gewoon thuis laten bezorgen en ben je ook nog eens zeker van de juiste kwaliteit. Bovendien kan je bijzondere dingen kiezen. Dat maakt het alleen maar nog veel leuker.

Het juiste moment

Het is slim om het juiste moment te kiezen voor je high tea. Voor de meeste feestjes betekent dit dat je tussen 14:00 en 17:00 lekker gaat drinken en eten. Het is ook belangrijk dat dit om een high tea gaat. Ga je voor een alternatief zoals een high wine? Dan kan je wat schuiven met de tijden. Een high wine kun je gerust aan het einde van de middag of het begin van de avond organiseren. Bij een high wine worden er hartige hapjes geserveerd.

Welk cadeau neem je mee?

Wil je de organisator van een high tea een leuk cadeau geven? Dan kan je dat doen door een leuke bon mee te nemen. Dit wordt ook wel de high tea bon genoemd. Dit past natuurlijk ook helemaal bij het evenement. Bovendien is het een cadeau dat voor iedereen even leuk kan zijn. Misschien heb je er zelf ook nog wat aan wanneer je de volgende keer weer wordt uitgenodigd.