Welke shampoo heb ik nodig voor gekleurd haar?

Welke shampoo heb ik nodig voor gekleurd haar?

Als je gekleurd haar hebt, is het belangrijk om de juiste shampoo te gebruiken. Vaak worden namelijk chemische stoffen en agressieve schuimende middelen gebruikt in reguliere shampoos, die het haar van kleur kunnen doen vervagen of zelfs uitdrogen. In dit blogartikel vertellen we je over head en shoulders voor gekleurd haar: wat de voordelen zijn, welke variant je moet kiezen en hoe je het product het beste kunt gebruiken.

Head en shoulders voor gekleurd haar

Head & shoulders is een van de meest populaire shampoo-merken ter wereld. Het merk staat bekend om zijn anti-schilfer werking en is daarom ook erg populair onder mensen met gekleurd haar. De shampoo is verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder een speciale lijn voor gekleurd haar. Deze variant bevat geen agressieve chemische stoffen en is daardoor veel milder voor het haar.

Wanneer je head & shoulders gaat gebruiken, is het belangrijk om de juiste variant te kiezen. Kies bijvoorbeeld niet voor de anti-schilfer werking als je dat niet nodig hebt, want dit kan ervoor zorgen dat je haar uitdroogt. Gebruik in plaats daarvan de variant voor gekleurd haar, zodat je haar er gezond en glanzend uitziet.

Het is het beste om de shampoo twee keer per week te gebruiken. masseer de shampoo goed in op droog of handdoekdroog haar en laat het dan even inwerken voordat je het uitspoelt. spoel het daarna grondig uit met lauwwarm water. conditioner is niet nodig omdat head & shoulders al een verzorgende werking heeft.

Als je gekleurd haar hebt, is head & shoulders een goede shampoo om te gebruiken. Het is mild en verzorgend, waardoor je haar er gezond en glanzend uitziet. Kies de variant voor gekleurd haar en gebruik de shampoo twee keer per week voor het beste resultaat. conditioner is niet nodig omdat head & shoulders al een verzorgende werking heeft. spoel het daarna grondig uit met lauwwarm water.

L’Oréal Elseve Color-Vive

Een andere goede shampoo voor gekleurd haar is L’Oréal Elseve Color-Vive. Deze shampoo is verkrijgbaar bij de drogisterij en bevat een speciale kleurbeschermende technologie. Hierdoor blijft je haarkleur langer mooi en glanzend.

L’Oréal Elseve Color-Vive is een goede shampoo voor gekleurd haar omdat het een speciale kleurbeschermende technologie bevat. Hierdoor blijft je haarkleur langer mooi en glanzend. De shampoo is verkrijgbaar bij de drogisterij en is twee keer per week te gebruiken. spoel het daarna grondig uit met lauwwarm water. conditioner is niet nodig omdat L’Oréal Elseve Color-Vive al een verzorgende werking heeft.

Als je gekleurd haar hebt, is het belangrijk om de juiste shampoo te kiezen. Head & shoulders en L’Oréal Elseve Color-Vive zijn beide goede opties voor gekleurd haar.