Slimme draadloze thermostaat

Slimme draadloze thermostaat

Voor wie is een slimme thermostaat geschikt?

Een slimme thermostaat is een goede investering voor elke huiseigenaar die zijn energieverbruik (en energierekeningen) wil verminderen of die een handige manier wil om het klimaat in huis te regelen, of dat nu vanaf de bank is of aan de andere kant van de wereld. Door uw verwarming en koeling intelligent te beheren, kan een zelflerend model de efficiëntie van het klimaatbeheersingssysteem van uw huis drastisch verhogen: volgens de EPA kunnen veel huiseigenaren verwachten tot 30% te besparen op hun jaarlijkse verwarmings- en koeling rekeningen door het gebruik van een hedendaags type in vergelijking met het gebruik van een niet-programmeerbaar model. De beste slimme Thermostaten kunnen ook helpen het energieverbruik te verminderen en dus een ecologische verbetering. Als elk huishouden een hedendaags intelligent model zou installeren, zou de energiebesparing gelijk staan ​​aan 1,2 miljoen minder Auto’s op de weg, volgens een rapport uit 2017, toen er werd begonnen met het beoordelen van intelligente modellen. Vanwege die enorme besparingen bieden energiebedrijven vaak kortingen aan en stimuleren het vervangen van een traditioneel model door een geavanceerd model.

Slimme thermostaten

De meeste slimme Thermostaten integreren goed met de andere apparaten van een huis, en alle modellen die we hebben getest, werken met een of meer smart-home-platforms, waaronder Amazon’s Alexa, Google Assistant en Apple’s HomeKit en Siri, evenals met smart-home-hubs zoals Samsung’s SmartThings. Die ondersteuning biedt de nieuwigheid van het gebruik van spraakbesturing om de temperatuur van uw huis aan te passen, evenals geautomatiseerde manieren om de efficiëntie van uw systeem te optimaliseren. U kunt bijvoorbeeld uw thermostaat draadloos de temperatuur laten verlagen wanneer u uw voordeur op slot doet of het huis beginnen te verwarmen wanneer u thuiskomt en de garage opent. Deze smarthome-ecosystemen groeien voortdurend, dus de interacties waartoe je thermostaat in staat is, groeien ook (hoewel soms alleen met de aanschaf van extra hardware).

Hvac systeem

Als u een ouder HVAC-systeem heeft, heeft uw huis mogelijk niet de bedrading om een ​​hedendaags model te ondersteunen, waarvan de meeste een gewone of “C” -draad nodig hebben om stroom te leveren. Hoewel alle modellen die we aanbevelen eenvoudig door een huiseigenaar kunnen worden geïnstalleerd, is het Nest-model de beste optie als je geen C-draad hebt, omdat er niet altijd een nodig is, afhankelijk van je systeem. Zie Wat u moet weten voordat u koopt voor meer informatie over dit onderwerp.