Hoe werkt de bonuskaart van Albert Heijn?

Hoe werkt de bonuskaart van Albert Heijn?

Heb jij al een bonuskaart van Albert Heijn? Deze kaart is erg handig als je regelmatig boodschappen doet bij deze supermarkt. Je kunt hiermee namelijk gebruikmaken van bepaalde kortingen, die je normaal (zonder bonuskaart) niet krijgt. In dit artikel leggen we uit hoe de bonuskaart werkt en hoe je hier voordeel uit kunt halen.

Albert Heijn bonuskaarten

Bonuskaarten zijn al lang verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Je kunt ze aanvragen op internet of bij de servicebalie in de winkel. Als je een bonuskaart via internet regelt, ben je meestal sneller klaar. Ook kun je de bonuskaart dan online gebruiken, als digitale kaart. Je krijgt dan ook korting als je bestelt via de website van Albert Heijn. Eenmaal in bezit van de kaart, kun je direct gebruikmaken van verschillende aanbiedingen en kortingen. Zoals eerder gezegd, zijn er aanbiedingen die alleen geldig zijn als je een bonuskaart hebt. Deze aanbiedingen verschillen per week en kunnen oplopen tot wel 50% korting.

Aanvragen van de bonuskaart

Om gebruik te maken van deze extra kortingen, is het dus eigenlijk verplicht om een bonuskaart aan te vragen. Dit kan heel makkelijk online via de website van Albert Heijn. Bonuskaarten zijn gratis, dus er is geen enkele reden om geen bonuskaart aan te vragen. Je hebt hier alleen maar profijt van. Ook als je een bestelling plaatst via de website, moet je inloggen met je bonuskaart. Zo weet Albert Heijn dat je gebruik wilt maken van de korting en wordt dit direct verrekend in het afrekenproces. Je kunt met je bonuskaart ook Air Miles sparen en digitale koopzegels en spaarzegels van Albert Heijn zelf. Erg handig dus als je vaak producten koopt via de AH website of applicatie op je telefoon.

Soorten bonuskaarten

Er zijn verschillende kaarten om uit te kiezen. Een anonieme bonuskaart, een 'Mijn Albert Heijn' kaart met extra voordelen en tenslotte nog een 'Premium' bonuskaart. Hiermee heb je nog meer kortingen, waaronder ook op abonnementen. Ook kun je sneller sparen en heb je meer korting op biologische producten. Welke kaart voor jou het beste is, hangt af van wat je koopt en hoe vaak je wat koopt. Bij het aanvragen van de bonuskaart moet je wel akkoord gaan met de algemene voorwaarden.