Ken jij de voordelen en mogelijkheden van een gietvloer?

Ken jij de voordelen en mogelijkheden van een gietvloer?

De vloer van je huis heeft veel invloed op je woongenot. Het is bepalend voor de inrichting, voor de uren die je kwijt bent aan het schoonmaken en welke boodschap je mee wilt geven. Een gietvloer biedt veel voordelen en mogelijkheden voor iedere woning. Het geeft je huis een open karakter, is makkelijk schoon te maken en laat zich gemakkelijk inrichten. Wellicht ook iets voor jou?

Waterdicht en makkelijk schoon te houden

Een gietvloer is waterdicht, waardoor je nooit bang hoeft te zijn voor lekkages. Als je voor een gietvloer kiest in meerdere ruimtes van je huis, zorg je dus ook voor een waterdichte vloer in deze ruimtes. Dat geldt dus bijvoorbeeld ook voor de badkamer en de keuken. Ruimtes waar veel gebruik wordt van water, wat met een gietvloer geen enkel probleem is. Doordat een gietvloer glad en strak is, kun je deze bovendien gemakkelijk schoonmaken. Je haalt er een vochtige doek overheen en met gemak haal je zo al het vuil van de vloer af.

Geluidsdicht en warm

Als je kinderen hebt of wel van een feestje houdt, kan dit nog weleens voor extra geluid zorgen. Een gietvloer is geluiddempend, hiermee hoef je niet bang te zijn voor klagende buren. Ook ideaal als iemand er ’s morgens vroeg uit moet voor werk/school en niemand wakker wil maken. Een gietvloer is ook ideaal voor mensen die houden van een warme vloer. Je kunt namelijk prima vloerverwarming verwerken in een gietvloer. Nooit meer koude voeten dus!

Styling

Een gietvloer kun je prachtig aankleden met accessoires. Hiermee zorg je voor een sfeervolle inrichting, je kunt hiervoor bijvoorbeeld mooie kleden gebruiken of kussens. Hou je van een strak, modern design? Dan zou je kunnen kiezen voor een gietvloer met een industrieel uiterlijk en hier je meubels op afstemmen. Ben je dol op een landelijke woonstijl? Dan zou je kunnen gaan voor een gietvloer in een natuurlijke kleur in combinatie met houten meubels. Door dit aan te kleden met kussens in natuurlijke tinten, maak er een sfeervol geheel van. Gietvloeren kun je krijgen in vele kleuren en stijlen. De gietvloer die aansluit bij jouw woonstijl zit er gegarandeerd tussen!