Betonlook vloerverf kopen

Betonlook vloerverf kopen

Sinds een aantal jaar is de industriële look van een huis of bedrijfspand weer helemaal in de mode. Denk bij deze look aan het gebruik van ijzer en veel hout, maar ook aan een betonnen vloer. Het onderhouden van zo’n vloer is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk om de ondergrond te beschermen met een goede verf. Het kopen van een betonlook verf is enorm eenvoudig online te doen. Kies de juiste vloerverf, stop het item in je mandje en reken af. Vervolgens heb je de verf binnen een aantal dagen in huis. Naast gewone betonnen vloer, is het ook mogelijk om beton ciré voor in de badkamer te bestellen.

Wat is badkamer beton ciré?

Badkamer beton ciré is een speciale soort beton die vaak in de badkamer wordt gebruikt. Gewoon beton is bij de meeste mensen wel bekend als een substantie die voor het leggen in beweging gehouden moet worden. Het materiaal droogt erg snel, vandaar dat het belangrijk is om het beton niet in stilstand te brengen voordat het op de vloer of muur aangebracht is. Beton ciré is een gepolijste variant van het gewone beton, wat betekent dat deze er net iets chiquer uit ziet. In plaats van die harde en ruwe betonvloer, kan je ciré heel mooi aanbrengen op de muren van een badkamer. Dit geeft de ruimte een hele mooie en kalme uitstraling.

Het kopen van al het materiaal bij homeofconcrete

Zie je het wel zitten om de muren van je badkamer een beetje op te pimpen met mooie beton ciré? Dan ben je bij homeofconcrete aan het juiste adres! Deze webshop verkoop namelijk kant en klare beton ciré in maar liefst acht verschillende kleuren. Kenmerkend aan deze kleuren is dat het meestal redelijk natuurlijke tinten zijn. Denk hierbij aan verschillende tinten van wit, zwart, bruin, beige of grijs. Deze kleuren zijn wat rustiger dan hele felle kleuren en geven de badkamer daardoor een hele rustige en luxueuze uitstraling. Bepaal zelf welke kleur het beste bij jouw badkamer past en ga aan de slag met kant en klare beton ciré van homeofconcrete.