Albert Heijn uitbetaaldata en personeelskorting 2015

thumbnail

Albert Heijn heeft teamwork hoog in het vaandel staan. Al sinds 1887, toen de Jonge Albert de kruidenierswinkel van zijn vader overnam, wist hij door middel van teamwork de zaak steeds verder uit te breiden en daarmee de basis te leggen voor het huidige grootgruttersimperium. Ook in 2015 is teamwork een belangrijke pijler om het bedrijf draaiende te houden. Om het juiste gevoel bij het personeel in stand te houden, zijn een goede beloning en het nakomen van de uitbetaaldata factoren die hierin een belangrijke plaats innemen. Wanneer je bij Albert Heijn gaat werken, kan je dan ook verzekerd zijn van aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Basissalaris en toeslagen
Naast een goed basissalaris betaalt Albert Heijn, wanneer dit voor een medewerker van toepassing is, een behoorlijke toeslag. Albert Heijn geeft een tegemoetkoming in de reiskosten en heeft voor vaste medewerkers een goede pensioenregeling. In december ontvangen alle medewerkers een goed gevuld kerstpakket.

Personeelskorting
Diverse personeelskortingen zijn een deel van de  secundaire arbeidsvoorwaarden. Wanneer je als medewerkers van Albert Heijn boodschappen doet bij je werkgever, dan krijg je een aardige personeelskorting. Het totale kortingsbedrag vind je aan het eind van het kwartaal terug op je loonstrook. Dit bedrag kan aardig oplopen en levert daarom een mooi extraatje op. Als personeelslid van Albert Heijn kan je ook personeelskorting krijgen wanneer je gebruikmaakt van de AH-mobiel. De personeelskorting geldt ook voor sommige verzekeringen. Wanneer je wilt deelnemen aan een sport clinic, dan kan je dit door de personeelskorting van Albert Heijn flink wat geld schelen.

Uitbetaaldata
De uitbetaaldata van het salaris inclusief de personeelskortingen vermeldt Albert Heijn altijd duidelijk op hun website. Ook de uitbetaaldata van 2015 zijn vermeld. Je salaris wordt waarschijnlijk uitbetaald op 5 januari, 2 februari, 2 maart, 30 maart, 28 april, 26 mei, 22 juni, 20 juli, 17 augustus, 14 september, 12 oktober, 9 november en 7 december. Franchiseondernemers houden mogelijk andere betaaldata aan. Omdat de uitbetaaldata per 4 weken plaats vinden, is er geen vaste datum waarop de uitbetalingen plaats vinden. Daarom krijgt je bijvoorbeeld in maart 2015 twee keer een salaris gestort, namelijk op 2 maart en op 30 maart. Op dinsdag 26 mei 2015 wordt het vakantiegeld overgemaakt. Er kan een aantal dagen zitten tussen het moment van overmaken door de werkgever en de ontvangst op je rekening. Dit wordt bepaald door de bank waarbij je je rekening hebt lopen.

Inloggen AH Sam
Wil je inloggen als medewerker bij AH, dan gebruik je daarvoor AH Sam. AH Sam is de vervanger van het systeem dat voorheen gebruikt werd, AH Plaza. Voor vragen raden wij altijd aan contact op te nemen met de werkgever.

Geef een reactie

Back To Top